Werken bij HFI 5

Afstudeerstage marktonderzoeker in een technologische markt

Wil jij jouw afstudeer uitdaging aangaan bij HFI B.V. in Groenlo? Wij zijn op zoek naar een enthousiast iemand die de Measuring & Control markt en Medical markt in kaart gaat brengen en onderzoeken waar de potentiële kansen voor HFI liggen. Wil jij meer weten? Lees dan vooral verder.

Jouw afstudeer uitdaging als Stagiair(e) bij HFI B.V. te Groenlo

Inzichten en ontwikkelingen in verschillende markten en het in kaart brengen hiervan is belangrijk voor ons. Wij hebben een zeer professioneel team medewerkers in huis op het gebied het vervaardigen van zeer hoog nauwkeurige precisieonderdelen. Wij willen meer inzicht krijgen in de markten die wij bedienen. Welke ondernemingen zitten in de top 10 van deze markten. Hoe zien de bedrijfsstructuren van deze ondernemingen eruit. Wat is hun uitbestedingspotentieel voor HFI. Hoe gaan deze markten zich in de toekomst ontwikkelen. Hoe is onze positie ten opzichte van haar concurrentie. Dit zijn vragen waarmee jij je bezig zal houden tijdens je onderzoek. Je bent in de lead bij het uitvoeren van dit marktonderzoek, waarbij je aangestuurd wordt door onze Sales Director en ondersteund wordt door ons Salesteam.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast iemand die de Measuring & Control markt en Medical markt in kaart gaat brengen en onderzoeken waar de potentiele kansen voor HFI liggen. Enige technische achtergrond is geen pré, maar zou je wel helpen bij de uitvoering van het onderzoek. Je krijgt toegang tot onze marketingkanalen en denkt met ons mee over hoe we zo veel mogelijk potentiele nieuwe klanten kunnen bereiken. Deze opdracht is een unieke kans om veel te leren over een goed onderzoek doen, binnen te kijken bij een Global georiënteerde organisatie en je affiniteit met marktonderzoek, marketing en techniek te vergroten.

Wat jij ons brengt

Gretig en nieuwsgierig zijn. Enthousiasme en doorzettingsvermogen. Het schrijven en onderzoek doen zijn voor jou als een tweede natuur. Jij wil nieuwe dingen ontdekken, meewerken aan het op de kaart zetten van HFI als onderscheidend Global Tier 1-Supplier van hoogwaardige precisie componenten.

Wat verwachten wij nog meer van jou?

  • Je bent een MBO4 of HBO Student
  • Je doet een opleiding in de richting van (technische) bedrijfskunde, commerciële economie, information management.
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met techniek

Wat wij jou bieden

Uiteraard een omgeving waarin je veel kan leren, maar ook vooral zelf veel initiatief mag nemen. Je komt terecht in een zeer fijne informele werksfeer met collega’s die graag kennis delen en elkaar helpen. Wat je kun nog meer verwachten?

  • Een mooie stagevergoeding
  • Een computer die je mag gebruiken voor je stageopdracht

Ben jij de nieuwe stagiair bij HFI BV?

Word jij super enthousiast bij het lezen van deze opdracht? Stuur ons jouw CV en motivatie naar info@hfibv.nl en wij maken graag kennis met jou. Vertel ons in je motivatie waarom jij zo enthousiast wordt van dit specifieke marktonderzoek en waarom jij deze markten zou willen onderzoeken.