Werken bij HFI 6

High-tech machinebouw

Voor diverse klanten produceren wij hoogwaardige technische precisieonderdelen en modules voor High-Tech machines. Onze klanten bevinden zich in markten zoals bijvoorbeeld food, verpakking, farmaceutisch, brandbestrijding, meet- & weegapparatuur en energie.

HFI heeft zich bewezen als betrouwbare partner in precisiecomponenten en is wereldwijd Tier 1-leverancier voor de OEM en machinebouwindustrie. De nauwkeurige onderdelen die wij produceren zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit geldt voor de functionaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en reinheid.

 

Met onze kennis en expertise in deze markten, zowel op componenten- als op moduleniveau, bieden wij onze klanten een breed scala aan mogelijkheden. We staan hen al bij tijdens het ontwerpproces en stellen onze skills graag aan hen ter beschikking.

Van engineering tot aan de productie, montage, testen, kwaliteit en logistiek. We leveren het hele pakket. Niet alleen resulteert dit in lagere productiekosten, het zorgt ook voor een nóg kleinere foutmarge en verkort tevens de doorlooptijd.

Met de brede kennis en ervaring binnen HFI vervaardigen en assembleren wij voor onze klanten een grote diversiteit aan precisiecomponenten en modules

Geïnteresseerd in onze High-tech machinebouw oplossingen?

 

Contact HFI