Werken bij HFI 5

Laserboortechnologie HFI op cover Mikrocentrum High Tech Bedrijvengids 2020

HFI laserboortechnologie cover Mikrocentrum high tech bedrijvengids 2020Mikrocentrum is de onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie en ondersteunt al meer dan 50 jaar de technische maakindustrie. Dit doen zij door op te leiden, ontmoetingen te faciliteren maar ook door bedrijven een platform te bieden. Alle deelnemende bedrijven verenigen zich in het High Tech platform en inmiddels bestaat dat uit meer dan 600 leden. Elk mooi en innovatief hightech bedrijf wordt vermeld in de jaarlijkse uitgave van de Hightech bedrijvengids.

 

Innovatieve experts in fijnmechanische techniek

Dat juist onze foto van het laserboren gebruikt wordt als één van de foto’s op de cover van de door Mikrocentrum uitgegeven Hightech Bedrijvengids 2020 maakt ons natuurlijk erg trots. Natuurlijk is het een grafisch mooi beeld maar het onderkent natuurlijk ook ons innovatieve karakter en vergaande expertise van HFI op het snijvlak van fijnmechanische en hightech productietechnologie.

De foto is genomen tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe website. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website is fotografie essentieel. Zoals men soms zegt, een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Dat ene beeld dat wij dan ook centraal op onze homepage hebben staan laat dan ook in één oogopslag zien waar HFI voor staat en waar wij in excelleren. De onderdelen zijn elk niet groter dan enkele millimeters en door middel van laserboren wordt er in deze kleine fijnmechanische onderdelen een microscopisch gaatje geboord.

 

Serie productie van hoogwaardige nauwkeurige precisie componenten

HFI (Hartman Fijnmechanische Industrie B.V.) is een wereldwijde Tier 1-leverancier voor gerenommeerde klanten, die actief zijn in verschillende high-end industrieën, zoals: Measuring & Control, Medical, Semicon & Optical en Suspension.

HFI is gespecialiseerd in de serie productie van hoogwaardige nauwkeurige ferro- en non ferro precisie componenten, waarbij zowel hooggekwalificeerde technische medewerkers als grotendeels geautomatiseerde en efficiënte bewerkingsmethoden worden gebruikt.

Laserboortechnologie HFI

Vooral high-end klanten actief in de meet- en regeltechniek, medical en semicon profiteren van de mogelijkheden en precisie van deze laserboor technologie. De laserboormachine die HFI gebruikt is specifiek voor HFI ontwikkeld vanuit een marktbehoefte en een samenwerking tussen HFI en de leverancier. De investering in deze unieke technologie zorgt ervoor dat HFI verder in de klantketen kan integreren.

Is jouw bedrijf actief in een high-end markt zoals bijvoorbeeld de semicon & optical, measuring & control, medical, suspension of heb je het vermoeden dat laserboren een oplossing zou kunnen zijn voor jouw vraagstuk dan gaan wij natuurlijk graag met je in gesprek.