Werken bij HFI 6

Measuring & Control

HFI fabriceert zeer hoogwaardige precisieonderdelen welke door onze klanten worden samengebouwd tot precisie meetinstrumenten. Deze instrumenten dienen voor het hoogwaardig meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming. Met onze kennis op het gebied van materialen, fabricage, oppervlakte- en warmtebehandelingen gecombineerd met de productkennis van onze klanten onderscheiden wij ons al jaren en leveren wij onze onderdelen aan de top 5 wereldspelers in deze markt.

 

 

Early involvement en co-engineering: u bent u op zoek naar een partner met diepgaande expertise van hoogwaardige precisieonderdelen?

Onze engineers zijn in staat om in een vroeg stadium mee te denken over uw specifieke wensen op het gebied van hoogwaardige precisieonderdelen.  Zo bevorderen we samen de functionaliteit en de maakbaarheid van uw producten. Dit levert u nieuwe inzichten én ook kostenbesparingen op.

“Investeren in duurzame klantrelaties bestaat voor HFI uit het al in de engineeringsfase meedenken over de beste oplossing voor zeer specifieke measuring & control uitdagingen”

BODY

  • Afmetingen: 36.6mm x 25.8mm x 73mm
  • Materiaal: 1.4404
  • Bewerkingen: CNC frezen, CNC draaien, ECP’en, handmatig afwerken (ontbramen), pijl aanbrengen en per stuk verpakken

BODY

  • Afmetingen: Ø44.5mm x 38.5mm
  • Materiaal:  Aluminium 6026
  • Bewerkingen: CNC draaien, CNC frezen, Anodiseren blank en per stuk verpakken

Geïnteresseerd in onze Measuring & Control oplossingen?

 

Contact HFI