Werken bij HFI 6

Nieuws

Werken waar je ambities waarmaakt

Dinsdag 17 mei ontving Theo Boks, Managing Director van HFI, de Achterhoekse Courant voor een kijkje in de keuken van het maakbedrijf in Groenlo. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees verder

Process Engineer Hightech/Metaal

Als Process Engineer geef je sturing aan hoogwaardige hightech processen binnen HFI. Je streeft ernaar om de productie zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten functioneren. Ga jij die uitdaging met ons aan?

Lees verder

Productiemedewerker Hightech

Wegens de groei van onze organisatie, waaronder ook ons machinepark, zoeken we extra versterking. Ben jij de versterking die wij zoeken?

Lees verder

Werkzaam als CNC Draaier en toe aan een vervolgstap?

Ben jij een zelfstandige CNC Langdraaier en ga je geen uitdaging uit de weg? Heb jij net je studie afgerond of ben je een ervaren CNC Draaier en op zoek naar een leuke klus?

Lees verder

Vacature Verspaningstechnoloog

Ben jij een echte vakspecialist? Vind je het leuk om anderen te stimuleren en te adviseren? En ga jij voor kwaliteit en procesoptimalisatie?

Lees verder

HFI B.V. schroeft productie verder op door uitbreiding machinepark

Om nog beter aan de de klantvraag te voldoen investeert HFI B.V. in een aantal nieuwe machines. Hiermee vergroten we niet alleen de mogelijkheden voor onze afnemers, we realiseren direct kortere levertijden met minstens zo hoge kwaliteitsprestaties. 

Lees verder

Vacature CNC Draaier

Ben jij een ervaren draaier of operator die zichzelf verder wil blijven ontwikkelen? Voel jij je thuis in een high-tech productielocatie? Bekijk dan gauw deze vacature!

Lees verder

(CNC) Operator (hightech – 4 dagen mogelijk!)

Vind jij het leuk om CNC machines te bedienen en resultaat van je werk te zien? En wil jij onderdeel uitmaken van een mooie organisatie die producten maakt voor de High-Tech industrie?

Lees verder

Processtabiliteit is de sleutel tot leverbetrouwbaarheid

In het artikel in Solutions Magazine leest u het belang van een goede leveranciersselectie en welk turn key project HFI samen met Dormac CNC Solutions heeft gerealiseerd.

Lees verder

Nieuwe hoonmachine vergroot capaciteit mechanische bewerkingen

Ons machinepark is uitgebreid! Benieuwd naar onze ruimere capaciteit in honen en meten? Ontdek de voordelen.

Lees verder