Over HFI

Een van de mooiste voorbeelden van continuous improvement is wellicht de auto-industrie. Een van de bekendste voorbeelden is de introductie van de lopende band in 1913. Hierdoor gingen de productiekosten flink omlaag en werd bovendien veel tijd bespaard. Het kostte uiteindelijk nog maar 93 minuten om de befaamde T-Ford in elkaar te zetten. Er zouden daardoor ook miljoenen exemplaren van dit model van de band rollen. Tegenwoordig staan diverse autofabrikanten nog steeds bekend om hun cultuur van procesverbetering. Zo genereren Toyota medewerkers bijvoorbeeld jaarlijks honderdduizenden ideeën voor procesoptimalisatie, waarvan 90% ook daadwerkelijk geïmplementeerd wordt.

Ook bij HFI is er sprake van een ver doorgevoerde cultuur van het continue verbeteren van de processen. Hierdoor ontstaat onder andere een betere doorstroming wat uiteindelijk zorgt voor een hogere output. Onze klanten verlangen van ons dat wij niet alleen de juiste kwaliteit fijnmechanische componenten leveren maar ook op het juiste moment de juiste hoeveelheid. Of het jaarlijks gaat om enkele tientallen of om duizenden stuks, maakt voor HFI niet uit. Dit is de reden dat wij altijd gefocust zijn om onze processen verder te optimaliseren. Als wij ergens een verbetering kunnen doorvoeren dan doen wij dat. Wij voelen ons simpelweg het verlengstuk van uw productieproces en nemen die verantwoordelijkheid dan ook uiterst serieus. Wij staan niet voor niets bekend bij onze klanten om onze hoge leverbetrouwbaarheid en juiste kwaliteit.

Welke bijdrage mogen wij leveren aan uw volgende grote sprong?

 

Unieke specialiteit

De ver doorgevoerde procesoptimalisatie proeft u op het moment dat u onze productiefaciliteit bezoekt. Alle medewerkers, machines, systemen zijn erop gericht een zo kort mogelijke doorlooptijd te realiseren. Een korte doorlooptijd zonder ooit de juiste kwaliteit uit het oog te verliezen. HFI realiseert zich hoe belangrijk de importantie van een tijdige levering is en voelt zich dan ook verlengstuk van haar opdrachtgevers.

Ons machinepark en productiemogelijkheden behoren tot de maatstaf in de markt en waar nodig investeren wij in nieuwe mogelijkheden. In alles staat dus centraal dat wij ons aanpassen aan uw vraag, en niet andersom.

AI Logokopie

Onderdeel van Aalberts Industries

HFI is een groepsmaatschappij van het beursgenoteerde Aalberts Industries, een internationaal actieve specialist in industriële producten, systemen en processen met hoogwaardige technologische kennis.

Als onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts Industries kunnen wij u het volledige productieproces van componenten uit handen nemen en daarnaast andere bewerkingen integraal bij onze zusterbedrijven onderbrengen, denk bijvoorbeeld aan oppervlaktebehandelingen. U behoudt zo één aanspreekpunt, maar maakt gebruik van alle binnen de Aalberts Industries aanwezige expertise.