Werken bij HFI 6

Duurzaamheid uit Groenlo

Wij zijn een producent van hoogwaardige mechanische componenten en assemblages waarbij precisie voorop staat. Wij geloven dat duurzaamheid een key differentiator is in onze markt en hebben de verschillende aspecten van duurzaamheid dan ook in de kern van onze bedrijf verankerd.

Duurzaamheid in productie: Metalen zijn de voornaamste grondstof bij de productie van hoogwaardige, mechanische precisiecomponenten en de wereldwijde vraag ernaar neemt in rap tempo toe. Mijnbouw en productieactiviteiten worden uitgebreid en daarmee ook de gevolgen voor het milieu. Daarom is HFI altijd op zoek naar  methodes om materiaalgebruik of -verlies verder te beperken. In de samenwerking wordt de vraag of we uw component met behoud van kwaliteit maar met minder grondstoffen of energie kunnen maken daarom altijd snel gesteld. Vanzelfsprekend recyclen we zoveel mogelijk van het afval dat tijdens het productieproces ontstaat.

Duurzaamheid in ontwerp: De beste manier om zo min mogelijk ruwe materialen zoals metaal te gebruiken is door componenten en samengestelde onderdelen te maken die eruit springen door kwaliteit en duurzaamheid. We geloven dat een meer duurzame wereld begint in de ontwerpfase. Door samen te werken met onze klanten en de uitgebreide kennis van materiaal- en productietechnologie combineren kunnen we betere, lichtere en meer duurzame producten realiseren.

Duurzaamheid in zakelijke relaties: Bij HFI geloven we dat betere en meer duurzame producten en onderdelen ontstaan vanuit een diepgaande kennis en begrip van de belevingswereld van onze klanten. Alleen samen kunnen we duurzaam en winstgevend zaken doen. Daarom investeren wij altijd in onze klantrelaties. Het bewijs hiervoor zijn onze langdurige, wereldwijde klantrelaties.

Duurzaamheid in efficientie: In HFI’s bedrijfscultuur staat continue procesverbetering centraal. Als gevolg hiervan zijn kortere aanlooptijden, ongekend hoge leveringsbetrouwbaarheid en een hogere productie onder andere mogelijk. Onze klanten verwachten niet alleen hoge kwaliteit, de producten moeten ook op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Altijd. Of het nu om honderd of honderdduizend componenten gaat maakt voor HFI geen verschil. We streven naar de hoogst mogelijke efficientie en een geoptimaliseerd productieproces. We zijn trots op een gemiddelde leveringsbetrouwbaarheid van hoger dan 98%.

Duurzaamheid in kosten: De tijd dat duurzaamheid hand in hand met hogere kosten kwam is verleden tijd. De grotere schaarsheid van materiaal in combinatie met energieverbruik in productie en transport maken de duurzame aanpak vaak zeer kostenefficient. Deze kostenefficientie is belangrijk maar laten we de lange-termijn niet vergeten. Als we onze kennis combineren en duurzamer leren produceren kunnen we samen bouwen aan een nog duurzamere toekomst.