Werken bij HFI 4

Afstudeerstage risico inventarisatie in fijnmechanische industrie

Ben jij student Integrale Veiligheidskunde en op zoek naar een afstudeeronderzoek? Wij zijn op zoek naar een proactieve stagiair die onderzoek doet naar onze processen en kwaliteitsmanagement. Als producent van hoogwaardige fijnmechanische precisiecomponenten zijn wij actief in verschillende wereldwijde markten. Benieuwd? Lees verder!

Producent fijnmechanische precisiecomponenten

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de fijnmechanische industrie. Met 70 medewerkers in Groenlo produceert HFI fijnmechanische precisiecomponenten voor zeer diverse klanten. Ons bedrijf is een wereldwijde Tier 1-leverancier voor gerenommeerde klanten, actief in verschillende high-end industrieën zoals: Measuring & Control, Medical, Semicon & Optics en Supsension. De sfeer binnen HFI is te omschrijven als hands-on en informeel, voor iedere vraag wordt een passend antwoord gegeven en men is resultaatgericht.

Je komt te werken op de afdeling QA aangezien de veiligheidsaspecten binnen de organisatie het meest vanuit deze afdeling worden geregeld. Jouw collega’s houden zich bezig met allerlei personeel gerelateerde veiligheidsvraagstukken.

Je gaat aan de slag met het inventariseren van risico’s binnen de organisatie op het gebied van veiligheid. HFI heeft te maken met verplichtingen die door de overheid en aandeelhouders is opgelegd. Hiermee kunnen risico’s in kaart gebracht worden en evaluaties uitgevoerd worden, waardoor zij zich kan beroepen op haar veiligheidssysteem bij een eventueel bedrijfsongeval.

Uiteraard krijg je bij HFI goede begeleiding op HBO-niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Takenpakket afstudeerstage risico inventarisatie

Studeer jij bijvoorbeeld Integrale Veiligheidskunde (HBO) en ben je klaar om af te studeren? Bij deze afstudeerstage kan je denken aan de volgende taken behorend bij je onderzoek:

  • Inventarisatie huidige situatie kwaliteitsmanagement (RI&E)
  • Het herkennen van knelpunten in de processen
  • Inventarisatie gewenste situatie
  • Advies geven over het verbeteren en/of optimaliseren van processen aan de hand van de inventarisatie
  • Verbeteren en optimaliseren van de processen

Stageprofiel

Wij zoeken een stagiair met het volgende profiel:

  • Je bent niet bang om vragen te stellen
  • Je bent proactief
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je staat stevig in je schoenen

Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

 

Heb je interesse? Mail dan je CV en Motivatie naar info@hfibv.nl