Werken bij HFI 5

HFI breidt capaciteit CNC draaien uit

Fijnmechanische onderdelen door HFI laten produceren? We hebben onze capaciteit voor CNC draaien verder uitgebreid om te kunnen blijven voldoen aan de aanhoudend groeiende vraag. Benieuwd wat de voordelen zijn voor uw productieproces? In deze blog vertellen we u meer over onze expertise op het gebied van CNC draaien, de 2 nieuwe Doosan CNC-draaibanken en de voordelen voor u als klant.

CNC draaien van fijnmechanische onderdelen

draaien is één van de verspanende technieken die wij toepassen in de productie van hoogwaardige precisiecomponenten voor onze klanten. Met onze expertise bieden we klanten de nauwkeurigheid en consistentie die noodzakelijk is voor de serieproductie van hoogwaardige precisiecomponenten.

De vraag naar onze expertise op dit gebied blijft groeien. Een ontwikkeling waar we bij HFI trots op zijn! Om te voldoen aan deze groeiende vraag hebben wij recent ons machinepark uitgebreid met 2 nieuwe Doosan machines uit de LYNX 2100 serie.

Volledig geautomatiseerd fijnmechanische onderdelen produceren

Voor onze klanten produceren wij seriematig fijnmechanische onderdelen, bijvoorbeeld voor meetinstrumenten of medische apparatuur. In grote aantallen volautomatisch produceren van deze hoogwaardige componenten met gebruikmaking van de allerbeste technologieën en middelen biedt verschillende voordelen, zoals een constant – en hoog kwaliteitsniveau en verkorten van productietijden.

Naast de benodigde precisie- en kwaliteitseisen zijn de mogelijkheden voor automatisering bepalende factoren geweest bij onze selectie van deze machines. De machines zijn inmiddels volledige geautomatiseerd en 24/7 operationeel.

Kleine en middelgrote series fijnmechanische onderdelen

Automatisering is belangrijk binnen HFI. Zo houden we ons hoge kwaliteitsniveau en productieproces up to date én bieden we onze klanten de meest complexe bewerkingen, nauwkeurigheid en efficiëntie.

Er zijn ook onderdelen waarbij een mindere mate van automatisering volstaat. Veel precisiecomponenten vragen om complexe bewerkingen maar is het benodigde aantal van deze fijnmechanische onderdelen beperkt. Door onze flexibiliteit en een altijd up to date planningssysteem bedienen wij onze klanten ook met kleine en middelgrote series.

Wij bewerken onder andere staal, aluminium, messing, koper, roestvrijstaal, titanium en diverse soorten hoog gelegeerd (roestvrij)staal. Onze expertise delen wij graag. Ook geven wij u graag advies over de mogelijkheden van onze verschillende productieprocessen.

Wilt u meer lezen over onze expertise op het gebied van CNC draaien? Lees dan ook eens deze blog waarin wij uitbreiden over de materialen en afmetingen die wij verwerken met onze draaibanken, zowel CNC draaien als conventioneel. Heeft u vragen over draaien, onze andere diensten of uw productieproces? Neem contact met ons op via sales@hfibv.nl wij beantwoorden uw vragen graag.