Werken bij HFI 5

Vergroot uw grip op productie van fijnmechanische onderdelen

Bent u zeker van de productie van uw fijnmechanische onderdelen? Ook in ongewone tijden richt HFI al zijn pijlen op leveringsbetrouwbaarheid en efficiëntie, klanten weten dat ze altijd op ons kunnen rekenen. In dit artikel kijken we naar de belangrijkste kansen in tijden van onzekerheid, redenen waarom het goed is om te kiezen voor een betrouwbare, Global Tier-1 leverancier uit Groenlo.

Continue procesverbetering staat al jaren centraal bij HFI. Dat betekent dat wij streven naar de hoogt mogelijke efficiëntie en een geoptimaliseerd productieproces met een leveringsbetrouwbaarheid van ten minste 98%.

In deze tijden werpt die focus dubbel en dwars zijn vruchten af. Onze machines en productie is in grote mate geautomatiseerd en dan dat is tot in de letterlijke haarvaten van onze organisatie doorgedrongen. Onze klanten zijn dan ook verzekerd van de levering van fijnmechanische onderdelen van de hoogte kwaliteit en weten dat ze met HFI een partner in huis hebben waarmee ze flexibel en wendbaar zijn.

De afgelopen weken is al onze aandacht naar twee zaken gegaan:

  1. Het waarborgen van de gezondheid van onze werknemers in een situatie waarin HFI 100% operationeel blijft
  2. Samenwerken op afstand eenvoudig en comfortabel te maken. Inmiddels schakelen wij dagelijks live met onze klanten over de productie van hun fijnmechanische onderdelen.

Maar er zijn ook Nederlandse en West-Europese ondernemingen die door het gebrek aan geleverde onderdelen hun productie stil zien staan. Een uitdaging die wij met plezier voor u oplossen, zet alle lichten weer op groen door uw essentiële fijnmechanische onderdelen in Groenlo te laten produceren.

Neem contact op met onze verkoopafdeling via sales@hfibv.nl of bezoek onze contact pagina en we kunnen al op korte termijn praten over de tijdige levering van uw benodigde componenten.

De belangrijkste redenen om nu actie te ondernemen:

Kortere levertijden zorgen voor wendbaarheid

Samen kunnen we uw levertijden drastisch reduceren. Van order tot levering kunnen we spreken in dagen in plaats van maanden. Hierdoor bent u wendbaar en in staat om op alle ontwikkelingen in te spelen.

Transportkosten sterk reduceren

Luchttransport is door het sterk gereduceerd aantal vliegbewegingen duurder geworden en door aangescherpte controlemaatregelen is de invoer er niet zekerder op geworden. Door uw productie lokaal onder te brengen is het mogelijk om transportkosten en onzekerheid drastisch terug te brengen.

Verzekerd van hoogwaardige productiecapaciteit

In China start de productie alweer op maar de capaciteit in andere Aziatische landen blijft voor de afzienbare tijd onzeker. Zelfs als de capaciteit weer volwaardig is dan is de beschikbaarheid van transport (en invoermogelijkheid) dat niet. Zonder actie blijft u de komende tijd kampen met onzekerheden in uw supply chain.

Sphere of influence vergroten

Heeft u op het laatste moment nog een aanpassing of moeten projecten anders geprioriteerd worden? Geen probleem, wij staan altijd voor u klaar. Voor ons is direct en slagvaardig samenwerken altijd de normaalste zaak van de wereld.

Projectmatige aanpak productie van onderdelen in grote en kleine series

HFI heeft een praktische, projectmatige aanpak waardoor we op korte termijn operationeel kunnen zijn met onze samenwerkingen. We stemmen graag alle wensen en verwachtingen persoonlijk met u af.

Neem contact op met onze verkoopafdeling via sales@hfibv.nl of bezoek onze contact pagina en we kunnen al op korte termijn praten over de tijdige levering van uw benodigde componenten.