Werken bij HFI 6

Werken bij HFI

HFI B.V. biedt jou een moderne werkomgeving waarin je niet alleen aan uitdagende hightech precisiecomponenten werkt, maar waarbij je vooral plezierig aan het werk bent. Wij hebben een duidelijke strategie om te investeren in onze mensen en daarbij krijg je volop ruimte om aan jouw eigen ontwikkeling te werken. Wij zijn van mening dat de medewerkers het bedrijf maken en daarom zijn tevreden werknemers en loopbaanmogelijkheden erg belangrijk voor ons.

Doorgroeimogelijkheden

Veel van onze huidige werknemers zijn als starter binnen HFI B.V. begonnen en werken al jarenlang met veel plezier binnen onze organisatie. Het is geen uitzondering dat een medewerker is doorgegroeid naar een leidinggevende functie. We hebben regelmatig jubilea van 25 en 40 jaar en we vierden onlangs zelfs een 50 jarig jubileum.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een enorme kennis opgebouwd in deze geavanceerde en precieze productietechnieken. In combinatie met ons moderne machinepark realiseren wij het optimale product voor onze klanten.

HFI B.V. is een inspirerende en ambitieuze werkomgeving voor mensen die het als uitdaging zien om mee te denken met de wensen van de klant en die zich willen blijven ontwikkelen in onze markten. Wij zijn trots op onze expertise, onze technische mogelijkheden en ons vakmanschap. Om dit te bereiken vragen wij precisie, kwaliteit en initiatief van onze werknemers.

Als je eenmaal onderdeel bent van ons team zul je merken dat er bij ons betrokken en gemotiveerde werknemers werken, die samen maximaal succes en kwaliteit nastreven. Mede omdat er bij ons mensen werken die hun verantwoordelijkheden durven te nemen, kunnen wij als bedrijf en medewerkers groeien. We blijven ons ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen.

Werken bij HFI betekent

  • Een open en informele bedrijfscultuur;
  • Een uitdagende en prettige werksfeer binnen moderne omgeving;
  • Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan met doorgroei- en
    ontwikkelingsmogelijkheden;
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Een goede CAO met uitstekende verzekeringen en pensioen.

Een stage bij HFI

Wij hebben bij HFI altijd stageplaatsen beschikbaar voor enthousiaste studenten. Of je nu een commerciële of technische opleiding volgt, er zit vast een passende stage voor je bij om een zelfstandig onderzoek te verrichten of innovatieve opdracht uit te voeren.

Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij HFI?
Onze stagiairs vertellen je er graag meer over. In enkele korte interviews lees je waar ze mee bezig zijn, met welke uitdagingen ze te maken hebben en hoe ze de bedrijfscultuur ervaren. Lees meteen verder.

 

HFI B.V. heeft interessante vacatures voor zowel leergierige stagiaires, ambitieuze starters als voor ervaren professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Bekijk deze allemaal op onze Werken Bij pagina!