Werken bij HFI 7

Op deze pagina vind je de verschillende vacatures bij HFI B.V. en een korte introductie hoe het is om bij HFI B.V. te werken. Staat er geen vacature voor jou bij maar ben jij een gemotiveerde specialist (zowel technisch als non-technisch) dan horen we graag van je. Stuur een open sollicitatie of kennismakingsmail naar werken@hfibv.nl.

Werken bij HFI

Hoe is het om te werken bij HFI B.V. in Groenlo? In een fijn team samenwerken aan uitdagende hightech precisiecomponenten voor uiteenlopende markten.

Lees verder

Vacatures bij HFI B.V.

Process Engineer Hightech/Metaal

Als Process Engineer geef je sturing aan hoogwaardige hightech processen binnen HFI. Je streeft ernaar om de productie zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten functioneren. Ga jij die uitdaging met ons aan?

Lees verder

Productiemedewerker Hightech

Wegens de groei van onze organisatie, waaronder ook ons machinepark, zoeken we extra versterking. Ben jij de versterking die wij zoeken?

Lees verder

Vacature CNC Draaier

Ben jij een ervaren draaier of operator die zichzelf verder wil blijven ontwikkelen? Voel jij je thuis in een high-tech productielocatie? Bekijk dan gauw deze vacature!

Lees verder

Vacature Productie medewerker | Machine operator

Vind jij het leuk om CNC machines te bedienen en resultaat van je werk te zien? En wil jij onderdeel uitmaken van een mooie organisatie die producten maakt voor de High-Tech industrie?

Lees verder

Vacature Verspaningstechnoloog

Ben jij een echte vakspecialist? Vind je het leuk om anderen te stimuleren en te adviseren? En ga jij voor kwaliteit en procesoptimalisatie?

Lees verder

Werkzaam als CNC Draaier en toe aan een vervolgstap?

Ben jij een zelfstandige CNC Langdraaier en ga je geen uitdaging uit de weg? Heb jij net je studie afgerond of ben je een ervaren CNC Draaier en op zoek naar een leuke klus?

Lees verder

Werkzaam als Werkvoorbereider en toe aan een volgende stap? (High-Tech)

Weet jij jouw collega’s mee op sleeptouw te nemen en de afdeling naar een hoger plan te tillen? In onze groeiende organisatie krijg jij een belangrijke rol om de afdeling verder te professionaliseren.

Lees verder