Werken bij HFI 6

Werken waar je ambities waarmaakt

Belangrijke kerncompetenties van HFI zijn het leveren van een uitstekende productkwaliteit en het bieden van de hoogste service aan onze klanten. Dit realiseren we natuurlijk niet alleen door gebruik te maken van de nieuwste machines, maar vooral door onze gepassioneerde medewerkers. Dankzij hun dagelijkse inzet op de werkvloer kunnen wij écht onderscheidend zijn. Door jarenlange ervaring, passie voor het vak en de wil om te leren. Met elkaar maken we het verschil.  

Dinsdag 17 mei ontving Theo Boks, Managing Director van HFI, de Achterhoekse Courant voor een kijkje in de keuken van het maakbedrijf in Groenlo. Er werd uitvoerig met de medewerkers op de werkvloer gesproken en met het tonen van hun vak raakten de personeelsleden er niet over uitgepraat.

Benieuwd naar het hele artikel? Neem hieronder een kijkje. Deze week (week 21) verschijnt het artikel in de Achterhoekse Couranten en ligt het op de deurmat bij huishoudens in de Achterhoek.

Klik op de afbeelding om het artikel vergroot te lezen

Zelf een baan in de techniek?

Heeft het artikel jouw interesse gewekt en ben je op zoek naar een baan in de techniek?

Voor vragen over de lopende vacatures staan we je graag te woord. Voor vragen over de functies kun je het beste een Whatsapp sturen naar Lieke Heldens via 06 28529540 of een mail naar William Nagel via w.nagel@hfibv.nl of stuur jouw bericht naar werken@hfibv.nl.