Turn Complexity

into reliability

people. make. technology.

Über HFI

HFI ist ein globaler Tier-1-Lieferant für namhafte Kunden, die in verschiedenen High-End-Industrien tätig sind, wie zum Beispiel: Messen und Steuern, Medizin, Halbleiter und Optik sowie Suspension.

HFI ist auf die Serienfertigung hochwertiger eisen- und nichteisenhaltiger Präzisionsbauteile spezialisiert und setzt dabei auf hochqualifiziertes technisches Personal sowie weitgehend automatisierte und effiziente Bearbeitungsmethoden.

Die Beziehungen zu den Kunden sind langfristig und sehr solide.

HFI

HFI ist ein globaler Tier-1-Lieferant für namhafte Kunden.
aktiv in verschiedenen High-End-Branchen wie:

MESSUNG & STEUERUNG, MEDIZIN, HALBLEITER & OPTIK UND AUFHÄNGUNG
Experts in precision parts

Kusters Precision Parts is in ruim vijftig jaar uitgegroeid tot een belangrijke toeleverancier in de verspanende industrie. We leveren dagelijks hoogwaardige fijnmechanische, hightech componenten van de meest uiteenlopende metaal- en kunststofsoorten aan diverse gerenommeerde internationale bedrijven.

Onze kracht

De krachtige combinatie van een uitgebreid en ultramodern machinepark, het vakbekwame personeel en de platte organisatiestructuur zorgt ervoor dat we kwalitatief hoogwaardige producten kunnen leveren binnen een relatief korte tijd. Naast het produceren van prototypes en kleine series, zijn we ook sterk in het vervaardigen van seriewerk. Alle producten kunnen volledig gereinigd en gekwalificeerd worden geleverd, voorzien van alle gewenste documenten en certificaten.

Onze productie vindt plaats in een schone, volledig geconditioneerde omgeving, in ons gloednieuwe pand gelegen aan de A50. Naast een machinepark waarin nagenoeg alle verspanende fabricagetechnologieën aanwezig zijn, beschikken we ook over eigen reinigingslijnen, cleanrooms, bake out en RGA faciliteiten.

Sectoren

Kusters levert o.a. aan de halfgeleider industrie, de lucht- en ruimtevaart, de optische en de farmaceutische industrie.

Kusters is zeer begaan met onze wereld en de toekomst daarvan. Daarom produceren we zo milieuvriendelijk mogelijk en recyclen we o.a. (verpakkings-)materialen. Ons pand is voorzien van 1680 zonnepanelen, waarmee we in een flink deel van ons elektriciteitsbehoefte kunnen voorzien. Door gebruik te maken van een ingenieus warmtenetwerk, kunnen we de afgegeven warmte van de machines gebruiken voor het verwarmen van het gebouw en het realiseren van een constante temperatuur in alle productie ruimtes.

Menschen
Unser Engagement für unsere Mitarbeiter und ihre Entwicklung ist das Herzstück unserer Organisation...
Beziehungen
Wir wissen, dass nachhaltige Beziehungen der Schlüssel zum Erfolg in der Metallindustrie sind...
Verlässlichkeit
Bei der HFI B.V. ist Zuverlässigkeit der Eckpfeiler unserer Tätigkeit...

Andra tech group

Dieses Unternehmen ist ein Mitglied der Andra Tech Gruppe. Die Unternehmen der Gruppe arbeiten unabhängig voneinander und unterscheiden sich in Bezug auf die Komplexität, das Volumen und die Genauigkeit der produzierten Mechanik.
700 Mitarbeiter, 11 Produktionsstandorte und mehr als 100 Jahre Erfahrung in der produzierenden Industrie

Nachtricht

Unsere neuesten Nachrichtenartikel finden Sie hier.