Kernwaarden

Bij HFI vormen onze kernwaarden het fundament van wie we zijn en waar we voor staan. Ze zijn leidend bij de beslissingen die we nemen. Ontdek hoe onze kernwaarden onze cultuur en acties vormgeven.
Mens
De mensen zijn het hart van elke organisatie, zowel binnen HFI, onze zusterbedrijven, onze klanten als bij onze andere relaties. Wij zijn er van overtuigd dat elk individu het potentieel heeft om het verschil te maken en we willen dan ook een stimulerende omgeving bieden waarin dit potentieel tot bloei kan komen.
Relaties
Duurzame relaties zijn essentieel voor succes in de maak-industrie. Bij HFI en de andere bedrijven binnen Andra Tech Group koesteren we de relaties die we opbouwen met onze klanten en we investeren elke dag om deze verder te verstevigen. We realiseren ons als geen ander dat alleen als onze relaties succesvol zijn, wij succesvol kunnen zijn. We werken dan ook graag samen aan innovatieve oplossingen om de lat steeds hoger te kunnen leggen.
Betrouwbaarheid
Bij HFI is betrouwbaarheid een hoeksteen van onze operatie. Wij zijn er trots op uit te blinken in het leveren van kwaliteit binnen de afgesproken levertijd. Betrouwbaarheid is diepgeworteld in alles wat we doen.