Over HFI

HFI is een wereldwijde Tier-1 leverancier van fijnmechanische onderdelen en componenten voor de meest veeleisende ondernemingen in marktsegmenten als: Measuring & Control, Medical, Semicon & Optics, Energy, Defense, Food & Agro en Suspension.

Bij HFI draait het letterlijk en figuurlijk om het vervaardigen van uiterst nauwkeurige producten uit de meest uiteenlopende metalen en legeringen. We realiseren dit door een combinatie van hooggekwalificeerd, praktisch vaardige en ervaren professionals en geavanceerde en efficiënte bewerkingsmethoden die werken met de nieuwste CNC-gestuurde machines.

Wat ons onderscheidt? Onze langdurige en gedegen relaties met onze klanten. Als betrouwbare partner in de supply chain van onze klanten begrijpen we als geen ander de waarde van stabiliteit en het blijvend leveren van de allerhoogste kwaliteit en precisie. Elke dag weer opnieuw.

Als geen ander geloven we bij HFI in zelfontwikkeling. We produceren niet alleen de producten van onze klanten op specificatie, maar ontwikkelen daartoe ook voortdurend onze eigen procesoplossingen. Niet alleen in de vorm van tooling, maar ook innovatieve tailor made productieopstellingen en -inrichtingen. Dag in, dag uit blijven we bezig met innoveren om aan de steeds veranderende eisen en wensen van onze klanten te voldoen.

Dit doen we vanuit onze thuisbasis in het Gelderse Groenlo, midden in de Achterhoek, met een hecht team van 85 gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

Uniek voor HFI in de markt zijn onze leverbetrouwbaarheid, hoge mate van precisiewerk en kwaliteit. We gaan dan ook voor niets minder dan absolute uitmuntendheid. Met gepaste trots op wat we tot op heden hebben bereikt bouwen we met zijn allen gepassioneerd aan om elke verwachting te overtreffen.


Over Kusters

Kusters Precision Parts is in 1973 opgericht en uitgegroeid tot een toeleverancier van hightech componenten met veertig medewerkers. Voor de productie van prototypes en kleine series, maar ook voor seriewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat we beschikken over een zeer uitgebreid en ultramodern machinepark produceren we snel en tot op de duizendste millimeter nauwkeurig. De afmeting van de vaak complexe componenten varieert van enkele millimeters tot maximaal 1300mm.

Experts in precision parts

Kusters ontzorgt haar klanten. Wij geloven in de combinatie van een strak logistiek proces, een uitgebreid en modern machinepark en een team van ervaren professionals. Onze vakmensen zijn verantwoordelijk voor het totaalproces, van het programmeren van de machines tot aan de oplevering van het eindproduct. Dit brengt een groot verantwoordelijkheidsgevoel met zich mee, wat zich weer vertaalt in zeer hoogwaardige producten.

De toekomst

Kusters is zeer begaan met onze wereld en de toekomst daarvan. Daarom produceren we zoveel mogelijk milieuvriendelijk, recyclen we zoveel mogelijk (verpakkings-)materialen en is ons hele pand voorzien van zonnepanelen. Verder heeft Kusters een fonds opgericht dat ervoor moet zorgen dat er ook in de toekomst nog voldoende gekwalificeerd MBO- en HBO-personeel beschikbaar is. Wij weten, als erkend opleidingsbedrijf, immers als geen ander hoe belangrijk goed geschoolde medewerkers zijn!